MonRDVPro
Usuń konto MonRDV
Tutaj możesz poprosić o usunięcie konta klienta MonRDV bez korzystania z aplikacji.
Co stanie się dalej?
- Po potwierdzeniu dostęp do konta klienta zostanie odebrany.
- Profil, ulubione, opinie i dane, których nie trzeba przechowywać, zostaną usunięte lub zanonimizowane.
- Wystawione faktury, potwierdzenia płatności, aktywne karty podarunkowe i podpisane dokumenty mogą być przechowywane przez wymagany okres prawny lub umowny.
- Usunięcie konta nie odwołuje automatycznie przyszłych wizyt; w tym celu skontaktuj się z usługodawcą.
Nie otrzymałeś(-aś) wiadomości? Skontaktuj się z contact@monrdvpro.com.