MonRDVPro
MonRDV-account verwijderen
U kunt de verwijdering van uw MonRDV-clientaccount aanvragen zonder de app te gebruiken.
Wat gebeurt er daarna?
- Na bevestiging wordt de toegang tot het clientaccount ingetrokken.
- Profiel, favorieten, beoordelingen en niet-verplichte gegevens worden verwijderd of geanonimiseerd.
- Uitgegeven facturen, betalingsbewijzen, actieve cadeaubonnen en ondertekende documenten kunnen gedurende de wettelijke of contractuele termijn worden bewaard.
- Het verwijderen van het account annuleert toekomstige afspraken niet automatisch; neem hiervoor contact op met de professional.
Geen e-mail ontvangen? Neem contact op met contact@monrdvpro.com.